ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Kommunikasjonssjef, Oslo, NO


NordForsk er Nordisk Ministerråds organ for å styrke nordisk samarbeid innen forskning og forskerutdannelse. Våre hovedoppgaver er koordinering av nordiske forskningsprioriteringer, finansiering av nordisk forskningssamarbeid og policyrådgivning. Vi har et budsjett på vel 140 millioner norske kroner. For mer informasjon: www.nordforsk.org

Kommunikasjonssjef


Vi søker en visjonær, engasjert og resultatorientert kommunikasjonssjef til å lede vår kommunikasjonsvirksomhet. Du skal bidra til å realisere vår visjon om Norden som en felles forskningsarena ved bl.a. å synliggjøre nordisk forskningssamarbeid og skape nordiske møteplasser.
En viktig oppgave blir å utvikle og implementere vår kommunikasjonsstrategi og etablere gode samarbeidsrelasjoner med ulike forskningsaktører. Du vil ha budsjett-, resultat- og personalansvar.

Vi ser etter deg som har akademisk og kommunikasjonsfaglig erfaring, gjerne fra forskningsråd og/eller forskningsmiljø. Det er viktig at du har god forståelse for samspillet mellom forvaltning og det politiske system. Det er en selvfølge at du behersker engelsk meget godt muntlig og skriftlig samt ett av de skandinaviske språkene, gjerne svensk.

Som ansatt hos oss får du en utstrakt kontaktflate mot forsknings- og kompetansemiljøer i Norden og EU. Du vil bli en del av et mangfoldig og fasinerende arbeidsmiljø med dyktige og selvstendige medarbeidere som jobber godt sammen. Vi er i kontorfellesskap med to andre nordiske institusjoner sentralt i Oslo og til sammen er vi over 40 ansatte fra alle de nordiske land. Vi har et eget velferdsutvalg som tilbyr våre ansatte deltakelse i ulike aktiviteter innen kultur, litteratur og sport.

Stillingen er et åremål på 4 år med mulighet til forlengelse i ytterligere 4 år. Statsansatte i de nordiske land har krav på tjenestefri for å arbeide innen Nordisk Ministerråd. Medarbeidere som rekrutteres fra annet land enn Norge har krav på kompensasjon i forbindelse med flytting og etablering i Norge.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Heidi Wiggen, tlf +47 916 56 103 eller Direktør Liisa Hakamies-Blomqvist kan også kontaktes på tlf +47 974 85 300. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.
Søknad med CV sendes snarest og senest 11. september.

 
Reference : NO8
Contract type : Permanent
Number of job(s) : 1
Experience : 3 to 4 years
Studies level : Masters Degree
Working place : Oslo
Job beginning on : 15.10.08
Creation date : Wednesday, 27 August 2008
Last modification : Tuesday, 06 January 2009

Restricted access

Latest Offers

Title Location
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, Helsinki; FI Helsinki, Finland
Funksjonsleder, Oslo, NO Oslo, Norway
Biomass Broker, Charlottenlund, Dk København Charlottenlund
Direktionsassistent, København, DK København, Taastrup
Direktør, Oslo, NO Oslo, Norway

Top position

Translate

EnglishDutchFrenchGermanItalianRussian